SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vagaboanda cu ” Vogue ” în mână a nimerit în gura lumii

10 martie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: bbc.com Foto: bbc.com


Editoarea revistei ”Vogue” a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare o persoană fără adăpost, într-o ipostază care a stârnit, ulterior, mari polemici.

 

Elisabeth von Thurn und Taxis, una dintre redactorii celebrei reviste de modă, face parte dintr-o familie regală, nu duce lipsă de nimic și își împărtășește momentele luxoase din viața sa cu cei 15 000 de abonați la pagina sa personală de Instagram.

Recent, la Săptămâna Modei de la Paris, privirea i-a fost atrasă de către o boschetară care îi citea revista. Bineînțeles, nu a ezitat să-și pună la curent și prietenii de pe internet, comentând: „Parisul e plin de surprize… și cititorii revistei Vogue se găsesc oriunde, chiar și în cele mai neașteptate unghere!”. Ceea ce a urmat însă nu știm dacă a fost ceea la ce s-a așteptat.

 

Reacțiile care au apărut imediat, au fost diverse, printre ele și: „lipsită de gust”, „fără simț”, „crudă”, ba chiar și mult mai brutale. Foarte confuză, Von Thurn und Taxis s-a apărat inițial, replicând: „De ce sunt crudă?! Această persoană este la fel de demnă ca și toți ceilalți!”, dar până la urmă a cedat și a șters poza.

 

În afara huiduielilor, editoarea s-a ales cu sute de susținători pe contul său de Instagram: „Ea nu se amuză pe baza nimănui. Gândiți pozitiv. Ea a găsit frumusețea într-o cititoare a revistei Vogue”, „Oameni fără adăpost sunt pretutindeni! Indiferent de vrem noi să vedem sau nu. Adevărul este că lumea modei se învârte într-un mediu fantastic… mulțumim că arătați oamenilor realitatea.”

 

Noi nu știm cu ce intenții a postat ea fotografia, dar consecințele demonstrează cât de negativiști sunt oamenii. Dar poate chiar dânsa i-a dat acele reviste boschetarei? Cine știe?!      

Comentarii