SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vaginul, depozit pentru cuțite, droguri și cărți de credit

31 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: sfatulparintilor.ro Foto: thefrisky.com


Vaginul nu e un fel de debara sau, in fine, vreun spatiu de depozitare, iar marea majoritate dintre femei intelege exact rolul vaginului. Doar ca o parte dintre posesoare violeaza cu buna stiinta regulile de baza ale vaginului. Iata cele mai ciudate 8 lucruri pe care unele femei si le-au bagat vreodata in vagin, dezvăluite de site-ului www.thefrisky.com:

1. O sticlă plină cu urină

Ce faci atunci când trebuie să te angajezi într-un post care presupune ca toate analizele să fie la zi și să iasă bine, iar tu știi că testul de urină n-ar ieși bine?!  Pai, simplu: ascunzi în vagin o sticluță plină cu urina altcuiva, ca s-o scoți la nevoie, când ți se cere recoltarea. Așa a făcut Mischelle Lindy Salzgeber, dar a fost descoperită la testul de scanare aplicat la intrarea în instituția respectivă.

 

2. Heroină și pliculețe cu alte droguri

În timpul unui control al autorităților, Karin din Pennsylvania a fost prinsă:  avea 54 de pliculețe pline cu heroină, 31 de pliculețe goale, 8 rețete pentru farmacie și 51 de dolari americani –  toate îndesante în propriul vagin.

 

3. Un ochi din sticlă

Un medic de la un spital de urgență din America a povestit cum a găsit în vaginul unei femei o bucată de sticlă de forma unui ochi. Pacienta a spus că l-a pus acolo ca să se „păstreze” mai bine.

 

4. Un poster

O fană înfocată a lui Donny Osmond a smuls de pe pereții camerei posterul respectiv, ca să-l mute pe pereții… vaginali, unde s-a gândit că se potrivește mai bine!

 

5. Cuțite

Cuțite! Descoperite de Poliție, la o percheziție amănunțită în cadrul căreia au descoperit în vaginul respectiv, aproape de intrare, un cuțit. Apoi, mai încolo, au dat de o rețetă de medicamente și, mai încolo, un alt cuțit.

 

6. Un telefon mobil

Dacă vrei să furi un telefon mobil și singurul loc de ascunzătoare care-ți vine în minte este propriul vagin, atunci aceasta poate fi o idee bună. Însă doar până când telefonul începe să sune și chiar în acel moment te prinde poliția. Și vorbim aici despre un caz real.

 

7. Cărți de credit

O doamnă din statul american Florida s-a gândit că locul perfect pentru cărțile de credit furate este vaginul și nu portofelul.

 

8. O țigară pentru fumat iarbă

O femeie a ascuns o țigară pentru fumat iarbă în organul ei sexual. Asta pentru a nu fi prinsă la furat.

 

Comentarii