SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Valerian Mînzat a închiriat un avion. Nu mai vrea să fie uitat prin aeroporturi – (FOTO)

22 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: Facebook/Valerian Mînzat

MONDENValerian Mînzat și-a luat revanșa. După ce zilele trecute i s-a spus că nu mai are loc în avionul ce urma să opereze cursa Chișinău-Moscova, asta chiar dacă avea bilet tur-retur, avocatul a decis să nu mai interacționeze cu cei de la Air Moldova. Cea mai bună soluție a fost să închirieze un avion.

De data aceasta, Mînzat se află într-o călătorie în scop de serviciu în Germania. Din pozele postate pe Facebook se vede cum acesta este singurul pasager al aeronavei de mici dimensiuni. 

Vă amintim, zilele trecute, avocatul a amenințat că dă în judecată compania Air Moldova.

El se afla într-o călătorie de serviciu la Moscova. Pe aeroportul Domodedovo a fost anunțat că nu are loc în avion, motivându-i-se că s-au vândut mai multe bilete decât locurile disponibile.
Potrivit lui Mînzat, încă patru persoane sunt într-o situație similară cu a lui. Acesta a anunțat că este gata să ofere gratuit serviciile sale de avocat celor care au avut de suferit de pe urma Air Moldova. Comentariile au curs cârlă la postarea sa, asftel că el a precizat că există deja 28 de persoane care i s-au adresat și care vor să depună cereri în instanța de judecată.

Comentarii