SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Valerian Mînzat își mărește echipa de lucru!

15 noiembrie, 2016 Autor: Dan Maxim
15129783_1115587145227740_431317903_n-convertimage-1

RECOMANDAMO postare de pe Facebook a bine cunoscutului avocat moldovean Valerian Mînzat ne-a atras atenția... în sensul bun! Avocaților în devenire, ochii mari la cerințe, multă ambiție și o grămadă de baftă!

În vremuri de tranziție pentru Republica Moldova, când afacerile se dizolvă ușor iar managerii țin cu dinții de investiții și bani, avocatul-vedetă Valerian Mînzat vrea să-și extindă stafful de profesioniști în domeniul juridic. Vrem să credem că acesta este unul dintre primii pași în țara noastră prin care avocatura tinde la noi șanse de dezvoltare și se îndreaptă către un nivel european, cu standarde înalte, principii demne de o justiție corectă, iar Valerian, un promotor evident al valorilor ei.val

Valerian a specificat mai multe cerințe și detalii importante, obligatorii pentru participanți. Oferta nu e valabilă pentru orișicine și nu orice avocat pro-bono poate agăța o asemenea ocazie. E o șansă dintr-un milion pentru doar câțiva viitori justițiari de a-și îmbogăți CV-ul și de a-și construi o carieră în casa de avocatură, alături de cei mai buni. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al avocatului sau pe contul său de Facebook.

Comentarii