SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vanessa Paradis se căsătorește pentru prima dată la 45 de ani – (FOTO)

29 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: life.ro Foto: google.com

MONDENActriţa franceză Vanessa Paradis se căsătoreşte, pe 19 iulie, cu regizorul Samuel Benchetrit, cu care are o relaţie de un an şi jumătate.

 

În cei 14 ani pe care i-a trăit alături de Johnny Depp (cu care are doi copii, Jack şi Lily-Rose Depp), cântăreaţ și actriţa Vanessa Paradis nu a trecut la statutul de soţie. O face acum, la cei 45 de ani, când va spune ”da” iubitului ei de acum, actorul şi regizorul Samuel Benchetrit. Conform revistei VOD, cei doi – care s-au întâlnit pentru prima oară în 2016 pe platourile de filmare ale filmului ”Chien” dar care şi-au recunoscut relaţia anul trecut, când au apărut ţinându-se de mână la Festivalul de Film de la Locarno – au stabilit deja data şi locul în care se vor căsători: 19 iulie 2018, la Ars-en-Ré, pe insula Ré.

Ceremonia se va desfăşura, conform aceleiaşi surse, „într-o vilă somptuoasă” în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi.

În timp ce pentru Vanessa Paradis va fi prima dată când va fi mireasă, pentru Samuel Benchetrit va fi a doua oară când va rosti jurămintele de soţ (între 1998 şi 2003 a fost căsătorit cu frumoasa actriţă Marie Trintignant, care a murit în 2003 răpusă de cancer).

Paradis, care a devenit un copil vedetă la vârsta de 14 ani, cu piesa fenomen „Joe le taxi”, a înregistrat cel mai nou album al ei de până acum în 2013, ”Love Songs”, şi a jucat cel mai recent în filmul ”Frost”, din 2017, regizat de Šarūnas Bartas.

Comentarii