SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vapingul – noul fenomen care cucerește

19 noiembrie, 2014 Autor: Elena Putregai Foto: vaperev.com


Sistemul de vapare este unul dintre cele mai moderne tehnologii ale țigărilor electronice. Respectiv, vapingul este un termen recent inventat, care presupune inhalarea vaporilor produși de o astfel de țigară. Apropo, ”vape” este desemnat de Oxford Dictionaries ca fiind cuvântul anului .

Noul model de țigară electronică are tangențe cu narghileaua. Doar că în cazul narghilelei există problema mobilității, însă odată cu apariția țigării electronice, atunci când mergi în vizită sau ieși în oraș, nu este neapărat să târâi narghileaua după tine. De aceea, au fost inventate noile țigări electronice care scot abur aromat și a căror baterie durează trei ore.

Designul acestora este unul revoluționar, ținând cont de funcționalitatea gândită minuțios, cum ar fi secțiunile care pot fi ușor umplute cu un lichid aromat sau butonul ce reglează cantitatea dorită fluxului de aer aromat. Cei mai mulți fumători preferă țigările electronice nu doar datorită designului elegant și rafinat, ci și ușurinței de utilizare.

În funcție de atributele pe care le conțin țigările electronice, prețul acestora variază între 200 de lei și 3 200 de lei.

 

Comentarii