SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vara aceasta, visează împreună cu Irina Rimes

5 iulie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc


Artiștii moldoveni au început să cucerească publicul de peste Prut. Tot mai mulți interpreți autohtoni se fac cunoscuți în România cu piesele lor, care au adunat deja peste un milion de vizualizări pe YouTube. PROMOTIME îți propune să afli detalii despre noua apariție din țara vecină, Made in Moldova.

După ce Carla’s Dreams a ajuns un adevărat fenomen peste Prut, acum, românii sunt înnebuniți de o altă piesă a unei interprete din Moldova.

Recent, Irina Rimes, cântăreața care a devenit cunoscută după participarea la „Fabrica de Staruri”, a lansat melodia „Visele”. Aceasta are deja aproape un milion și jumătate de vizualizări pe YouTube, fiind tot mai solicitată la radio.

„Piesa este un succes, având în vedere că sunt un artist nou și necunoscut. La realizarea acestui proiect a participat toată echipa casei de discuri „Quantum” și restul colegilor noștri”: Raluca, prietena și mâna mea dreaptă, Andi Banică, cel care a contribuit la scrierea piesei. Zagga și Lu-K sunt producătorii noștri, manager este Cornel Ursache, iar Sidonia și George Toader – oamenii din spatele „Quantum”, a declarat tânăra interpretă pentru PROMOTIME.

Melodia „Visele” a devenit o parte din mine, chiar dacă povestea acesteia nu descrie, neapărat, o situație din viața mea. Piesa nu reprezintă un mesaj, ci o stare, iar scopul meu este să o transmit ascultătorilor mei. Vreau să devin un artist bun, despre care să se vorbească frumos, și e nevoie să depun mult efort în acest sens. Astfel, cred că planul meu pe viitor e sa muncesc asiduu. Pentru vara aceasta, pregătesc niște piese în duet cu doi artiști din România, iar la toamnă voi lansa „Trilogia” – o poveste frumoasă de dragoste, descrisă în 3 balade, prima fiind „Iubirea noastră”, mai anunță Irina Rimes.

Piesa „Visele” a ajuns a doua cea mai căutată melodie în România, pe aplicația Shazam, iar în Moldova – pe locul trei.

Comentarii