SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedete care alăptează în public și sunt mândre de asta

17 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: okmagazine.ro


Aparițiile femeilor care alăptează în public au fost blamate de societate, deși este un gest atât de inocent și de natural, care nu ar trebui criticat sub nicio formă. Frumusețea maternității ar trebui lăudată și nu inhibată, sunt de părere și următoarele staruri, care s-au pozat alăptându-și micuțele odrasle.

Tamara Ecclestone este cea mai nouă mamă, care a postat pe Instagram o asemenea fotografie cu ea alăptându-și fiica de un an, Sophia, într-o vacanță în Bahamas. “Înotul ne-a făcut însetați”, a scris ea, apărând cu micuța într-o piscină de lux.

Doutzen Kroes a ales un cadru foarte intim în care o alăptează pe fiica sa, Myllena, de numai 10 luni, cu mențiunea că se simte “binecuvântată”.

Natalia Vodianova a întruchipat frumusețea maternă alături de fiul ei, Maxim, în iunie 2014, când a postat pe Twitter o fotografie alb-negru,când îl alăpteaza.

Gisele Bundchen: frumosul supermodel își alăptează cu mândrie fiica de un an, Vivian, în apartamentul ei luxos, înconjurată de stiliști. “Unii oameni cred că nu trebuie să alăpteze și eu mă tot gândesc: vrei să îi dai mâncare proastă copilului tău, când sunt atât de mici? Ar trebui să fie o lege unviersală, ca mamele să-și alăpteze copiii până la 6 luni”.

Alyssa Milano a scris ceva mai mult alături de fotografia cu ea și fiica ei, Elizabella, pe când nou-născuta avea doar 8 săptămâni, în octombrie anul trecut. “Ah, bucuria suptului! Privea cu dragoste la mișcările de peștișor ale acelei gurițe fără dinți și își imagina că, odată cu laptele ei, curgeau în fiul său și cele mai profunde gânduri, concepte, vise”, a citat actrița pe Milan Kundera.

Alanis Morissette s-a distrat de minune alăptând în mașină. “Voi alăpta și alăpta până când termină tot fiul meu și adoarme. Cred că va ajuta copilul, când crește, să facă mult mai puțină terapie. Eu îi asigur bunăstarea și siguranța, stadiul acesta pentru el este foarte important”, explica artista despre fiul ei, Ever, pe când îl alăpta în public din 2012 încoace. Alanis susține importanța alăptării și drepturile femeilor de a face asta oricând.

 

Comentarii