SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedete care au devenit părinți în acest an

31 decembrie, 2014 Autor: Daniela Timofti


Anul acesta a fost un an bogat, atât în diverse evenimente, cât și nașteri mult așteptate. A venit timpul să facem bilanțul acestui an și să aflăm care sunt copiii celebri care s-au născut în 2014.

 

Interpreta Antonia a devenit recent mămică pentru a doua oară, iar tatăl băiețelului este cântărețul Alex Velea. Vedeta a născut pentru prima dată la vârsta de 21 de ani o fetiță. Maya are în prezent cinci ani și locuiește în Italia cu tatăl său, Vicenzo Castellano.

 

Jurnalista Angela Gonța a născut în iunie o fetiță, pe care am numit-o Ekaterina. Fetița este primul copil al cuplului Angela Gonța și Vlad Filat, care s-au căsătorit iarna trecută.

 

Interpreta Ciara a născut în luna mai un băiețel, acesta fiind primul său copil. Logodnicul său este producătorul muzical, Future, care mai are patru copii dintr-o relație anterioară. Ciara are o relație cu raperul de un an jumătate.

 

Vedeta americană, Scarlett Johansson, a născut în septembrie o fetiță, Rose Dorothy. Fetița este primul copil al cuplului Scarlett Johansson și jurnalistul Romain Dauriac.

 

Olivia Wilde a născut un băiețel în luna aprilie, care a primit numele de Otis Alexander Sudeikis. Actrița este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune „Saturday Night Live”. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii în anul 2011.

 

 

Actrița Drew Barrymore a devenit din nou mamă. În luna aprilie a dat naștere unei fetițe, pe care a numit-o Frankie. Vedeta mai are o fată de doi ani, împreună cu soțul său Will Kopelman. Cuplul s-a căsătorit în anul 2012.

 

Actrița Megan Fox a născut în luna februarie un băiețel, acesta fiind al doilea copil. Ea este căsătorită cu Brian Austin Green, actorul care a ajucat în serialul ”Beverly Hills 90210”. Megan Fox şi soţul ei mai au un băieţel, Noah, în vârstă de doi ani.

 

Cântăreața de muzică pop, Kelly Clarkson, a născut în luna iulie o fetiță, care a primit numele de River Rose și este primul său copil. Interpreta s-a căsătorit anul trecut cu managerul concursului ”American Idol”, ea fiind câștigătoarea primei ediții a concursului.

 

Starul filmului ”Avatar”, Zoe Saldan, și soțul său, artistul Marco Perego, au devenit părinți de gemeni în această lună. Cei doi s-au căsătorit anul trecut la Londra în secret.

 

Actrița Alyssa Milano, a născut în septembrie o fetiță, Elizabella Dylan Bugliari, şi este al doilea copil al său cu David Bugliari. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și sunt împreună de 7 ani.

 

 

Comentarii