SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedete care au fost între viaţă şi moarte în timpul filmărilor

22 aprilie, 2015 Autor: Laura Grigore Sursa: lolwot.com Foto: lolwot.com
10-celebrities-who-have-had-near-death-experiences-8


Chiar dacă celebrităţile investesc mii sau chiar milioane de euro ca să arate bine şi cineva să îi dubleze în momentele periculoase, pe platourile de filmare, mai sunt şi din cei care îşi asumă rolurile pe deplin. Există actori care-şi pun conștient viaţa în pericol, fie că sunt dependenţi de adrenalină, fie pentru că vor să fie mai responsabili decât ceilalţi. În istoria Hollywood-ului au fost numeroase decese pe platourile de filmare, din acest motiv, regizorii au decis să impună nişte reguli mai stricte, când vine vorba de siguranţă.Vă prezentăm o listă a câtorva staruri care au fost la un pas de moarte, din cauza filmărilor periculoase la care au participat.

 

Jason Statham

Faimosul actor se filma pentru ”Expendables 3”, când frânele de la camionul pe care-l conducea, au cedat. Acesta a alunecat în Marea Neagră, iar actorul a avut dibăcia să sară din vehicul, înainte ca acesta să se lovească de apă.

 

Jackie Chan

În timpul unor scene în care Jackie Chan îşi arăta scamatoriile marţiale, acesta a făcut o săritură necalculată, drept rezultat a primit o comoţie cerebrală. Mai târziu, acesta a suferit o intervenție chirurgicală, prin care i s-a introdus o placă metalică în cap.

 

George Clooney

Acest actor nu este cunoscut pentru dorinţa de a face singur trucurile periculoase, dar în timpul scenelor pentru filmul ”Syriana”, acesta a riscat şi şi-a rupt spatele. Clooney a declarat mai târziu, deja când îşi revenise, că în timpul în care era pe patul de spital se gândea la suicid, din cauza durerilor pe care le avea.

 

Isla Fisher

Roşcata din ”Now you see me”, în scena de la începutul filmului, în care este blocată în acvariu timp de trei minute, de fapt, aşa şi se întâmpla. În timp ce echipa de filmare credea că aceasta se descurcă de minune cu rolul pe care-l are, aceasta se scufunda pe bune.

 

Viggo Mortensen

Regele ringului, actorul care a interpretat de minune rolul lui Aragorn, este un alt actor care aproape s-a scufundat în timpul unei scene în care acesta cade în râu. Curentul de aer a fost mai puternic decât au crezut ei şi asta mai n-a cauzat moartea lui Viggo.

 

Chevy Chase

Faimosul comedian a fost electrocutat în timp ce filma pentru ”Modern Problems”. Actorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost aproape de moarte. Din fericire, datorită intervenției medicilor profesionişti, acesta a scăpat cu viaţă.

Gerald Butler

În timp ce se filma în ”300”, acesta a alunecat în apă şi un val de cinci metri a dat peste el în acel moment. Butler s-a dovedit a fi un norocos, pentru că în 1994, un actor a murit din cauza unui asemenea val, în timp ce se filma pentru un spot publicitar.

 

Charlize Theron

Frumoasa blonda a avut rolul central în filmul de acţiune ”Aeon Flux”. În timp ce făcea o mişcare periculoasă, aceasta n-a dus-o până la sfârşit şi a căzut în gât. Charlize a fost puternic traumatizată, iar din cauza aceasta, filmările au fost amânate cu opt săptămâni.

 

Diane Kruger

În timp ce Kruger se filma în ”Inglorious Bastards”, regizorul Quentin Tarantino a strâns-o de gât. Acesta n-a vrut s-o omoare, pur şi simplu a făcut o demonstraţie cum trebuie să arate scena cât mai firesc, e adevărat că acesta a cam exagerat şi actriţa şi-a pierdut cunoştinţa.

 

Michael J.Fox

În timpul scenelor pentru cel de-al treilea film ”Back to the Future”, actorul a avut parte de un accident mai puţin plăcut. Mâinele acestuia i-au alunecat şi funia a ajuns pe gâtul lui. Echipa de filmarea a avut nevoie de mai multe minute ca să înţeleagă că acesta nu joacă, dar se zbate între viaţă şi moarte cu adevărat.

 

Comentarii