SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedete cu sâni mari și, important, naturali – (FOTO)

16 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
1465970845_1

DIVERSEÎn timp ce tot mai multe femei se plâng de modul în care arată sânii lor și apelează la implanturi, sunt și câteva norocoase care nu au așa gânduri: ele au fost înzestrate generos de mama natură. De cele mai multe ori un decolteu adânc face furori atunci când e vorba de actrițe, interprete, modele. Am strâns și noi o colecție de fotografii cu cele mai frumoase vedete cu sâni mari, care nu au apelat la bisturiul plasticianului.
  • Salma Hayek

O combinație rară dintre sâni mari și o talie mică. Actrița este o frumusețe, iar bustul generos vine ca un bonus numai bun să o includă pe lista cu cele mai frumoase vedete cu sâni mari.

Kelly Brook 

Ea este o altă posesoare de sâni care întorc privirile. Și totul este natural, bineînțeles. Cu toate acestea, modelul britanic nu este prea bucuroasă de ceea ce a înzestrat-o mama natură. Kelly spune că, din cauza sânilor mari, nu poate purta rochiile ce-i plac.

 

  • Sofia Vergara 

O altă divă pe lista cu cele mai frumoase vedete cu sâni mari este Sofia Vergara. În imaginea de mai joc își pune în evidență decolteul generos în mod discret.

Anna Semenovici

S-a făcut mare tam-tam în jurul bustului interpretei din Rusia: este natural sau nu. Noi o credem pe cuvânt pe Anna: așa sâni ți-i poate dărui doar natura.

 

  • Monica Bellucci 

Actrița este una dintre cele mai frumoase vedete cu sâni mari. Monica are grijă să-i expună de câte ori are ocazia. Cu siguranță frumusețea, talentul și decolteul sunt principalele ei atuuri.

 

Comentarii