SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedete Disney, azi sex-simboluri dezbrăcate! – (FOTO)

22 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.okmagazine.ro

MONDENAu fost cuminți, inocenți și preferații adolescenților în producțiile dedicate acestora. Dar următorii copii-staruri au crescut, s-au maturizat și au trecut la diverse extreme, pentru a scăpa de imaginea de-altădată și a prinde succes pentru alt public - unul pe măsura lor.

Și cum altfel, dacă nu și prin adoptarea unui stil mai controversat și a unor ținute tot mai sumare?

PROMOTIME îți propune să vezi ce vedete Disney nu se pot abține să apară cât mai dezbrăcate în fața publicului!

Zac Efron

WEST HOLLYWOOD, CA - JULY 14: Actor Zac Efron arrives at The WB Network's 2004 All Star Summer Party at the Pacific Design Center on July 14, 2004 in West Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Zac, în 2004.

Din copilandrul de liceu, care cânta în musicaluri cu Vanessa Hudgens, la un actor cu pătrățele în filme alături de mari nume, precum Robert De Niro! Și apare tot mai des la bustul gol, cum îl vom vedea și în varianta modernă a „Salvamarilor”. Iată trecerea de la poza de mai sus la cea de mai jos. Parcă merită eforturile starului, nu?

Zac Efron a lucrat din greu pentru fizicul impresionant din Dirty Grandpa

Zac a lucrat din greu pentru fizicul impresionant din filmul „Dirty Grandpa”

 

 

Miley Cyrus

Cu ea deja ne-am obișnuit să o vedem tot mai goală pretutindeni: pe scenă, live, pe rețelele de socializare, în paginile revistelor internaționale, în videoclipuri, etc. Cu toate că acum, de când s-a împăcat cu Liam Hemsworth, aproape că nici nu o mai vedem la față, d’apăi la corp.

miley-cyrus-candy-cover-891

Miley a participat la multe ședințe foto, complet nud, și chiar în ipostaze pornografice

 

 

Shia LaBeouf

Actorul de 30 de ani e celebru pentru dispozițiile lui fluctuante. Și-a început cariera în comedie de la 10 ani, trecând prin multe filme marca „Disney” (ceea ce nici n-am fi crezut). Apoi a fost distribuit în multe filme serioase și dramatice. Din fericire, e un star care și-a „spălat” imaginea de puritan și cu aparițiile lui dezbrăcat în videoclipuri și în pelicule precum „Nymphomaniac”.

Shia LaBeouf aproape gol

Shia LaBeouf aproape gol

 

 

Demi Lovato

Cântăreața de numai 23 de ani adoră să-și expună pielea în public. Dovadă sunt fotografiile de pe rețelele de socializare în care nu se sfiește să apară nud, cât și costumele de scenă sumare.

Demi Lovato adoră să apară goală pe rețelele de social media

Demi Lovato adoră să apară goală pe rețelele de social media

 

 

Lindsay Lohan

A avut o imagine de „Mean Girl”, de idol adolescentin. Apoi a trecut la scandaluri și probleme în viața personală. Dar și-a spălat reputația de fetiță obraznică și îmbrăcată cât mai sumar odată cu revenirea la normal după ture la centrele de dezintoxicare. Dar și cu relația de iubire pe care o are cu Egor Tarabasov, care a cumințit-o foarte repede.

Lindsay Lohan în Playboy

Lindsay Lohan în „Playboy”

 

 

Nick Jonas

Cel mai tânăr membru al trupei „Jonas Brothers” a devenit un bărbat plin de sex-appeal – și îi place la nebunie noua imagine! Altfel nu ne explicăm aparițiile nonșalante la bustul gol și, uneori chiar nud, pe care și le asumă atât de mândru.

Nick Jonas

Nick Jonas pentru o publicație on-line de scandal

 

 

Ashley Tinsdale

Cu fața ei atât de cumințică, mai că n-am fi crezut că e genul de vedetuță „Disney”, care preferă acum să se dezbrace cât mai mult pentru a scăpa de imaginea de mironosiță. După atâtea filme pentru adolescenți, starul de 31 de ani a decis să treacă la extrem și să își scoată în evidență fomele și sex-appealul.

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale pentru revista „Maxim”

Comentarii