SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedete părăsite înainte de nuntă

17 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: okmagazine.ro


Agitația de dinaintea nunții i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă asta este ceea ce-și doresc cu adevărat. Așa că, nu e de mirare că multe dintre poveștile de dragoste dintre celebritățile de peste Ocean nu au avut parte de happy end. Din păcate, mulți și-au părăsit partenerii chiar înainte de a păși spre altar!

Începem cu Ben Affleck, dacă tot s-a zvonit în ultima vreme că mariajul actorului este pe marginea divorțului. Înainte de a se căsători cu Jennifer Garner, cea de care s-ar părea că divorțează, actorul a avut o relație cu altă Jennifer. Ne referim, bineînțeles, la relația cu J.Lo și la mult trâmbița lor logodnă, încununată cu un inel cu diamant roz de șase carate, în valoare de 1, 5 milioane de dolari. Din păcate, deși programase nunta pe 14 septembrie 2003, J.Lo s-a văzut nevoită să anuleze nunta după ce i-a ajuns la urechi zvonul potrivit căruia Ben ar fi înșelat-o cu o dansatoare exotică.

Înainte să existe fenomenul ”Brangelina” a existat Brad Pitt îndrăgostit la nebunie de Gwyneth Paltrow. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ”Seven” și urmau să se căsătorească în vara anului 1997. “Abia aştept să merg la altar, să port verigheta, să sărut mireasa”, declara Brad, îndrăgostit nebunește, pentru “Rolling Stone”. Din păcate, Gwyneth nu s-a simțit pregătită, motivând că e prea tânără pentru acest pas, și a anulat nunta. “Prin acea decizie am încurcat mult lucrurile pentru mine şi Brad… şi am fost supărată mult timp după aceea”, a declarat ulterior Gwyneth, regretând probabil că nu a fost ea cea care i-a stat alături actorului atunci când devenea unul dintre cei mai prestigioși actori de la Hollywood.

 

Sienna Miller s-a văzut nevoită să-și anuleze căsătoria cu bărbatul iubit, după ce acesta i-a mărturisit că are o relație cu babysitter-ul copiilor lui. V-ați dat seama cine este împricinatul? Nimeni altul decât infidelul Jude Law, care nu s-a sfiit s-o înșele pe frumoasa blondină. Curios este că în tot acest scandal, au mai existat niște voci care au afirmat că nici Sienna nu i-a fost tocmai fidelă lui Jude Law, aceasta având o aventură cu actorul Daniel Craig. În fine, cert este că nunta s-a anulat, și deși au încercat o împăcare un an mai târziu, relația celor doi nu a mai fost niciodată ca înainte și s-au despărțit.

Înainte de căsătoria cu Tom Cruise, a existat un Chris Klein în viața lui Katie Holmes. Cei doi au avut o relație timp de cinci ani și chiar s-au logodit la un moment dat. Însă, din păcate, relația celor doi s-a destrămat, înainte de a ajunge la altar. La câteva săptămâni de la despărțirea de Chris, Katie a apărut la brațul lui Tom Cruise, motiv pentru care, la acea vreme, au apărut numeroase zvonuri privind o infidelitate din partea lui Katie în relația cu fostul ei iubit.

Un alt exemplu elocvent este relația lui Demi Moore cu Emilio Estevez. Cei doi chiar au trimis invitațiile de nuntă, însă nunta n-a mai avut loc. Cuplul a decis să anuleze totul, chiar înainte ca ceremonia să aibă loc, invocând motivul că vor să rămână ”just friends”. Și asta chiar s-a întâmplat. Deși la un an de la acest eveniment, Demi se căsătorea cu Bruce Willis, peste ani Emilio a fost cel care a regizat un film în care Demi și Ashton Kutcher, pe atunci iubitul său, au apărut. La acea vreme, Emilio declara că a fost o revedere plăcută: ”Eu şi Demi ne-am mai văzut de-a lungul anilor, dar să lucrez cu ea a fost ca şi cum ne-am fi întors în vremurile în care eram împreună“, a declarat Estevez pentru revista People.

 

Comentarii