SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedetele din România, solidare cu victimele din clubul de la București

31 octombrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: mediafax.ro Foto: agerpres.ro
12189111_1249831345042482_2250617411054377126_n


Tragedia de ieri seara de la clubul „Colectiv” din București ne-a răvășit pe toți. 27 de tineri au murit în chinuri îngrozitoare. Facebook-ul duduie de postări, condoleanțe, reacții... Și vedetele din România s-au solidarizat cu victimele groaznicului incendiu, provocat de artificii. Iată câteva dintre reacțiile lor. 

Cântăreaţa Delia a anunţat pe pagina sa de Facebook că îşi anulează/ amână concertele programate în perioada următoare.

 

 

„Din respect pentru familiile îndurerate, în urma incidentului de aseară, concertele mele din perioada următoare, începând cu cel din seara asta în Bamboo, sunt anulate/amânate. Sunteţi în gândurile şi rugăciunile mele. Sunt îndurerată, nu am cuvinte”. 

Iar trupa Luna Amară a decis să anuleze concertul pe care urma să îl susţină, sâmbătă seară, la Bacău.

 „Suntem cu toţii foarte trişti din cauza tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti. Sunt oameni din public şi prieteni care au decedat, sunt colegi muzicieni care nu mai sunt printre noi, alţii sunt în stare critică. Am decis să anulăm concertul din Bacău din această seară, din respect pentru memoria celor dispăruţi şi durerea familiilor. Ne cerem scuze celor care ne aşteptau acolo, dar nu întotdeauna «the show must go on»… E o zi tristă pentru noi toţi”.

Dan Byron, solistul trupei Byron, a anunţat că nu va mai concerta sâmbătă la Clubul Ţăranului din București.

„N-am cum să cânt în seara asta la Clubul Ţăranului, nu după noaptea trecută…”

Trupa Voltaj a publicat, sâmbătă dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj adresat familiilor şi tuturor celor care au pierdut persoane dragi în urma incendiului care a avut loc, vineri seară, în clubul Colectiv din Capitală, afirmând că a „fost o noapte de coşmar”.

În mesajul său cântăreaţa Paula Seling a scris, că rugăciunile şi gândurile sale se îndreaptă către victimele tragediei.

„Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către victimele tragediei din clubul Colectiv, către cei dispăruţi, cei aflaţi în agonie, cei rămaşi cu imaginile cumplite în memorie, către familiile tuturor. Dumnezeu să vă aibă în pază!”

Un incendiu a izbucnit vineri seară în clubul „Colectiv” din Bucureşti, iar cel mai recent bilanţ indică 27 de persoane decedate şi alte 162 de persoane internate la spitalele din capitala României. 

Comentarii