SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedetele şi noroiul la festivalul „Glastonbury” – (FOTO)

2 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: http://www.vogue.com/

MONDENÎn acest an, la noua ediţie a festivalului „Glastonbury”, nu au existat coroane de flori, rochii maxi, imposibil de purtat, sau ţinute frumoase, dar nepotrivite. În schimb, ne-am bucurat că vedetele s-au îmbrăcat pe cât de simplu, pe atât de cool.

Line-up-ul în acest an a fost suficient de ofertant la „Glastonbury 2016”, pentru a atrage vedete care nu se tem nici de precipitaţii, nici de noroaie. Ele au înfruntat vremea capricioasă, tipic englezească, cu zâmbetul pe buze şi… cizme de cauciuc!

 

Vezi cum şi-au regândit vedetele outfit-urile pentru „Glastonbury”

Nu mai e un secret că vedetele iubesc festivalurile muzicale, iar ploaia sau noroiul nu le pot împiedica să se bucure de ele. Astfel, ca-n fiecare an, evenimentul muzical de la „Glastonbury” s-a lăsat şi cu precipitaţii, însă celebrităţile au reuşit să-şi adapteze în mod inspirat outfit-urile.

 

Spre deosebire de muritorii de rând, care n-ar putea arăta prea bine, atunci când au de înfruntat băltoace şi noroaie: Alexa Chung, Cara Delevingne sau Natalie Dormer ne demonstrează că poţi arăta cool şi atunci când porţi impermeabile, cizme waterproof şi tot felul de alte piese care, teoretic, au un rol pur funcţional.


Comentarii