SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vedetele vă îndeamnă să câștigați 30.000 lei sau utilarea bucătăriei! – (FOTO)

13 ianuarie, 2019 Autor: Petru Moisei
stefanet cornelia


Vedetele de la noi au gătit în acest an mai mult ca niciodată. Unele au preferat să gătească rețetele din copilărie, altele pe cele pe care le cunosc mai bine și au știut sigur că nu vor da greș. Au fost însă și vedete care au răspuns provocării și nu le-a fost teamă să încerce ceva nou. Să le luăm pe rând.

Cuplul Cornelia și Marcel Ștefăneț au fost alături de micuța lor printre primii care au dat startul sărbătorilor de iarnă. Au gătit tortul „Cușma lui Guguță. Deliciu nelipsit, de altfel, an de an de pe masa lor de sărbătoare. Cornelia Ștefăneț a strălucit în bucătărie, nu doar pe scenă. Vedeta ne-a convins că face totul cu mare drag în bucătărie. Rezultatul a fost unul pe măsură!

D75_1652

Și Adriana Ochișanu și-a răsuflecat mânecile și a gătit pentru cei dragi un tort de mere. Vedeta a demonstrat publicului că are mâini iscusite în bucătărie. Așa că, rapid și cu îndemânare a convins internauții să încerce și acest deliciu culinar de sărbători.

adriana ochisanu tort de mere

Inventivă de felul său, Mariana Mihăilă nu a stat mult pe gânduri și a învățat de la un cofetar profesionist cum să gătească brăduți de crăciun formați din macarons. Interpreta a adunat mii de like-uri pe Facebook pentru această experiență culinară plăcută și rămâne la părerea că încercarea vină n-are.

mariana mihaila

Dacă încă nu știți rețeta pentru cozonacul de sărbătoare, prezentatoarele TV Rodica Rusu și Tatiana Vornicescu vă împărtășesc din experiența din această iarnă. Înainte de Anul Nou, cele două gospodine au avut curajul să încerce o rețetă pe cât de populară, pe atât de complicată. S-au descurcat însă de minune și s-au completat perfect în bucătărie.

rodica rusu si tatiana vornicescu

Cine dintre noi nu-și amintește cu drag și nostalgie de aroma dulceagă din copilărie a cornulețelor de sărbătoare? Ei bine, interpreta Lenuța Gheorghiță a readus cu drag amintirile de odinioară și le-a transformat în realitate. Vedeta a gătit ca nimeni alta cornulețe. Lenuța a știut să-și încânte publicul cu această rețetă, dar și cu simțul umorului atât de caracteristic pentru ea.

lenuta

Și Tatiana Heghea a atras toate privirile prin rețeta propusă înainte de Sfântul Vasile, pentru urători. Dar mai ales prin faptul că fiica sa, de numai 3 ani, Regina-Raluca a realizat primul live pe Facebook apărând ca o adevărată gospodină. Micuța a fost pur și simplu adorabilă și a colaborat de minune cu mama sa. Evident că rezultatul a fost pe măsură – niște prăjituri de să te lingi pe degete, nu alta. Căci, tot ce se face cu dragoste, cu dragoste este primit. Ambele au adunat mii de aplauze prin intermediul like-urilor primite de la internauți.

tatiana heghea regina

Toate aceste vedete au răspuns provocării și au gătit cu Dr. Oetker. Și tu poți fi vedetă câștigând unul dintre marile premii al acestui sezon – 30.000 de lei sau utilarea bucătăriei tale! Tot ce trebuie să faci este să cumperi un produs Dr. Oetker, să răzuiești stickerul de pe ambalaj și să înscrii codul de pe ambalajele promoționale prin SMS la 1817* sau completează-l în formularul de pe www.oetker.md Așadar, poţi câștiga unul dintre premiile săptămânale, lunare sau Marele Premiu. Tragerea la sorţi pentru Marele Premiu va avea loc în data de 05.02.2019

Succes!
campanie promotie

Comentarii