SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Veronica Cheltuială, cea care îl ghidează în lumea mare pe maestrul Eugen Doga – (FOTO, VIDEO)

3 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Foto: facebook.com

CULTURĂVeronica Cheltuială, cofondatoarea și directoar al departamentului de vânzări a companiei iTicket, un promotor a valorilor și culturii naționale. Ea este cea care împreună cu soțul ei, Radu Cheltuială, au transformat un business pe care îl administrează cu pasiune, într-un canal de renaştere şi manifestare a conştiinţei noastre naţionale.

Se dedică cu dăruință lucrurilor frumoase pe care le face, iar această calitate nu a rămas neobservată de cei din jur, în special de redacția noastră.

Are o pasiune aparte față de organizarea evenimentelor care aduc un impact în societatea noastră și aici putem menționa „explozia” provocată în spațiul artistic la începutul lunii octombrie a anului trecut cu Concertul aniversar, dedicat celei de-a 80-a aniversare a marelui compositor Eugen Doga.

Acest eveniment a fost de fapt și începutul unei colaborări de suflet între maestru și familia Cheltuială, Veronica ajungând să fie în prezent persoana care îl ghidează pe compozitor în lumea mare, așa după cum a menționat chiar el.

Contactat de redacția PROMOTIME maestrul ne-a declarat că are o stimă enormă față de această doamnă și apreciază mult gestul pe care l-a făcut atunci când a venit cu propunerea de a organiza un asemenea evenimet grandios.

Eu m-am bucurat foarte mult când am primit această propunere cu toate că nu eram sigur sută la sută de reușită, deoarece era pentru prima dată când se organiza un asemena eveniment. Și când a apărut această Veronică și a propus această „aventură” am acceptat cu mare plăcere. Este un lucru extrem de important în viața noastră artistică și puțini oameni de treaba și cinstiți au mai rămas astăzi, care să se ocupe de promovarea culturii noastre.”

Pentru Veronica Cheltuială, Eugen Doga a devenit practic un membtu de familie. Este fascinată, de felul cum reușește să fie un geniu, dar să rămână în același timp și un om atât de simplu, și este nespus de mândră că a reușit să-i aducă maestrului unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care la primit vreodată, un concert aniversar la care au adunat peste 6500 oameni.

„Eugen Doga este aproape sufletului meu. Am impresia că îl cunosc de-o viață. Este un geniu și în același timp, un om atât de simplu. Vorbim despre el des, de parcă ar fi un membru al familiei. Muzica lui transmite o avalanșă de emoții oricărui om care o ascultă, cuprinde orice stare lumească. Sunt mândră că familia noastră i-a făcut unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit el vreodată, un concert aniversar la care am adunat peste 6500 oameni care mai apoi a fost difuzat în întreaga lume. O amintire pe viață!”

Astfel, Veronica Cheltuială a demonstrat că și în Chișinău se poate de organizat concerte grandioase care să adune sute de artiști naționali și să declanșeze un spectacol de excepție.

Prietenia strânsă dintre aceștia a putut fi observată și într-un reportaj recent realizat de protv.md, în care Eugen Doga este felicitat cu aniversarea celor 81 de ani. Veronica a venit cu un buchet mare de flori, iar maestrul a avut de spus doar cuvinte calde despre ea.

Mai multe detalii despre activitatea și pasiunile Veronicăi Cheltuială le veți putea afla în curând într-un interviu în exclusivitate realizat de redacția noastră. Stați aproape!

 

Comentarii