SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vești din Turcia. Diana Colomeeț face un curs de chimioterapie și va urma unul de radioterapie – (FOTO)

16 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
promotime.md-262-1024x682

CAMPANIERevenim să vă informăm despre starea Dianei Colomeeț, tânăra care suferă de cancer și care, datorită oamenilor generoși, a primit speranțe la o viață mai bună. Ea se află în Turcia, la clinica Medicalpark din Istanbul, împreună cu mama și fratele său care o susțin.

În prezent, Diana urmează un curs de chimioterapie, timp de două săptămâni. Ulterior, va face un tratament de radioterapie, de 30 de sesiuni – o procedură folosită ca terapie adjuvantă, pentru a preveni recidivele.

Specialiștii de acolo au depistat că Diana are nevoie de un tratament mult mai complex și mai complicat decât era prognozat anterior. Respectiv, și bani mai mulți, de care familia Colomeeț nu dispune. De aceea, ne adresăm, din nou, celor care nu vreți să-i luați din avântul tinerei, care este la un pas de a fi sănătoasă.

Puteți dona online, pe https://www.generosity.com/medical-fu… sau acount paypal: colomeettolea@gmail.com, precum și utilizând datele bancare indicate mai jos. 

conturi

Vă amintim, Diana Colomeeț are 18 ani  și suferă de cancer. Campania lansată de redacția PROMOTIME a fost un succes. Atunci am reușit să colectăm, într-un timp scurt, suma necesară,  de 15 mii de euro. Donațiile persoanelor publice, viramentele bancare și concertul marca ART Z LUX | PR COMPANY, care a adunat voci și suflete generoase, au fost principalele surse prin care Diana Colomeeț a primit posibilitatea de a pleca în Turcia. Sperăm să auzim doar vești bune, care să ne confirme că efortul nostru a oferit șanse la viață.

Comentarii