SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vestimentație pentru un party lângă piscină – (FOTO)

24 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Vara aceasta, cele mai hot petreceri la care eşti invitată sunt, fie cele de pe plajă, fie cele de lângă piscină. PROMOTIME vă sugerează ce trebuie să purtați la o petrecere lângă piscină în 2016. Dacă vă doriți o ţinută cool, ce vă va permite să vă aruncați în apă, fiți atenți la sfaturile noastre.

Piesa fundamental este costumul de baie. Iar mai departe nu trebuie decât să-ţi foloseşti imaginaţia.

Poartă fuste cu un design cool
Nu doar costumul de baie, dar şi ce anume îmbraci peste el contează în cazul unui party lângă piscină. Include în garderoba ta cât mai multe fuste de vară cu design cool, cum este cea tricotată cu franjuri lungi, pe care să le poţi purta şi la alte ocazii.

Combină denimul cu imprimeurile tropicale

Un party lângă piscină nu presupune automat o ţinută ultra glamouroasă. Poţi opta pentru ceva casual şi de efect. Ai nevoie de un costum de baie întreg cu imprimeu tropical, în culori puternice, şi o pereche de blugi largi.

 

Alege o rochie transparentă
Rochiile tricotate sau din dantelă sunt printre cele mai inspirate opţiuni pentru un party lângă piscină. Poartă-le peste costume de baie albe şi, pentru a da personalitate ţinutei, adaugă câteva accesorii XXL aztece, cum ar fi brăţările sau colierele metalice.

 

Comentarii