SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vezi care sunt calitățile unei femei care îi pot intimida pe bărbați.

9 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: biz.clubpaparazzi.biz Foto: suada.ro

SEXBărbaților întotdeauna le-au plăcut femeile cu caracter, însă unele trăsături îi pot intimida pe aceștea. Află cum trebuie să fii ca să îi faci pe bărbați să vă iubească mai mult decat o fac.

Desigur, atunci când ne iubesc, le este mult mai greu să își găsească curajul de a vorbi cu noi, de teamă să nu se facă de râs. Așa că, dacă persoana pe care o plăci nu se apropie de tine, deși dă semne că te place, probabil se simte intimidată de următoarele calități:

1. Femeia independentă

Există bărbați care nu știu cum să se comporte atunci când vine vorba de o femeie independentă. Ei sunt obișnuiți să desfacă borcane, să schimbe cauciucuri sau să plătească facturile în locul fostelor iubite, așa că, atunci când se află în situația de a se întâlni cu o femeie independentă, realizează că tot ce au trăit până în acel moment a fost o minciună. Se simt intimidați de femeia independentă pentru că aceasta nu are nevoie de ei, ci doar îi ține aproape.

2. Femeia inteligentă

Dacă ești o persoană foarte inteligentă, bărbatul de lângă tine va avea probleme în a găsi subiecte de discuție pe care să le dezbateți împreună. El nu va aborda un subiect despre care nu știe foarte multe, de temă să nu îl consideri prost. Desigur, nu va dori nici să aducă în discuție subiecte neinteresante, considerând că acestea vor fi mult prea plictisitoare pentru tine. Din acest motiv se poate închide în el și va evita să îți vorbească deschis.

3. Femeia încrezătoare

Femeile încrezătoare sunt femei sexy, iar femeile sexy sunt greu de abordat. El nu se va putea întâlni cu tine fără să aibă fluturași în stomac. Acesta este principalul motiv pentru care va păstra distanța o perioadă, chiar dacă te place. Va încerca să își îmbunătățească încrederea în sine și abia apoi va încerca să flirteze cu tine.

4. Femeia sociabilă

Dacă ești una dintre acele persoane care au o sumedenie de prieteni, bărbații se pot simți intimidați de tine. La urma urmei, acest lucru înseamnă că există o mulțime de persoane fericite să te aibă în viața lor. Având atâtea persoane în jurul tău, de ce ai vrea să îți petreci timpul alături de el? Aceasta este principala lui grijă și principalul motiv pentru care evită să se apropie de tine.

5. Femeia directă

Bărbații își doresc ca iubitele lor să fie sincere. Atunci când dau peste o femeie directă, nu știu cum să se comporte cu ea. La urma urmei, nu sunt obișnuiți să le vorbească femeilor și să primească răspunsuri sincere din partea lor. De aceea, bărbații pot fi intimidați de femeile cărora nu le este teamă să spună ceea ce gândesc.

6. Femeia unică

Unii bărbați sunt de părere că toate femeile sunt la fel. Desigur, toți avem plăceri și hobby-uri diferite. Când dau peste o femeie unică, pe care nu au mai întâlnit-o până acum, bărbații se simt intimidați pentru că nu știu cum să îi atragă atenția.

7. Femeia atractivă

Nu-i așa că era enervant să te tot plimbi după cel mai tare băiat din școală? Ei bine, și bărbații simt același lucru. Atunci când o femeie este foarte atractivă, bărbaților le va lua mult mai mult timp să înceapă o conversație cu ea. Această femeie îi intimidează, așa că nu vor dori să facă sau să spună lucruri greșite.

Aceste lucruri nu sunt negative. Ele nu reprezintă acel tip de lucruri pe care trebuie să le schimbi la tine, din contra sunt lucruri de care ar trebui să fii mândră. Tu ai o astfel de trăsătură care să îi intimideze pe bărbați?

Comentarii