SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vezi interpreta din România care a stabilit un nou record pe YouTube

13 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean

MONDENINNA a depășit 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal de Youtube și se poziționează pe locul 73 în lume. Ea a depășit artiști precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

„Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele și că îmi ascultă piesele. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică”, a declarat INNA.

Pe canalul de YouTube al artistei pot fi găsite: filmări de pe scenele lumii, imagini backstage de la ședinte foto, filmări, viața de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, colaborari cu artisti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

Cel mai recent single al INNEI “Ruleta” are aproape 80 de milioane de vizualizări în două luni și jumătate, un record pentru artistă.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.

Comentarii