SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

VIAȚĂ LA 40 de ANI. „Am încredere-n dragostea ta” LA MULȚI ANI, PAUL SURUGIU – FUEGO! – ‘FOTO, VIDEO)

23 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: Libertatea.ro Foto: www.google.com

DIVERTISMENT„Sunt un veșnic copil. Într-un fel sau altul nu-mi vine nici mie să cred că fac vârsta asta, pentru că, deși am trecut prin multe, am reușit să-mi păstrez tinerețea și aplombul pe care le aveam la 20 de ani. Sigur că sunt un om așezat, împlinit, ce caută în permanență să-și facă viața mai frumoasă. Vârsta este o cifră banală din buletin."

DSC_0109 copy

Îndrăgitul artist nu a așteptat niciodată să primească daruri de la prieteni sau colaboratori, ci a preferat să le facă el cadouri. Singurul lucru pe care-l dorește… „Îmi doresc liniște. Este singurul dar pe care mi-l doresc acum. Ajungem la un moment dat în punctul în care simțim că avem nevoie de un moment în care să uităm de tot și toate. Pe lângă asta, îmi doresc ca muzica mea să placă în continuare, ca piesele mele să poată spune povești în care publicul să se regăsească”, a mai spus Paul, completând că niciodată nu a visat să ajungă atât de cunoscut.

 

„Nu am vrut niciodată să fiu celebru, în schimb am muncit ca să pot face oamenii să aprecieze ceea ce fac. Și am primit dragostea lor ca o încununare a carierei și parcursului meu de peste 20 de ani în muzica românească”, a mai adăugat el.

 

Coincidenţã sau nu, Paul şi Andra sunt născuți în aceeași zi, în același oraș (Cluj) dar la 10 ani diferență! Ea are 30, el 40.  O serie de coincidențe îi leagă pe cei doi. Amândoi au cântat de mici iar primii pași în muzică i-au făcut cu melodii populare.  Au devenit în timp unii dintre cei mai apreciați artiști, si au știut să facă show, de fiecare dată,  la  fiecare apariție și care încearcă să-și tină viața personală departe de ochii publicului. Și așa cum bine îl știm pe Paul, artistul n-a ratat ocazia ai ura Andrei „la ani mulţi de cântec şi viaţã, alături de familia minunatã! Hai la mulţi ani!”

 

 

Comentarii