SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Victor Bondari a lansat o nouă piesă – „Cea mai frumoasă”

7 iunie, 2016 Autor: Daniela Babici
11753669_445559322295697_458238166435408915_n


Interpretul Victor Bondari revine în atenția publicului cu "Cea mai frumoasă", o piesă la care a lucrat mai bine de jumătate de an.

Piesa a fost realizată în colaborare cu fratele său mai mic, Serafim Bondari, care lucrat asupra melodiei și cu Andrei Tostogan, ce a făcut aranjamentul.

Chiar dacă redacţia PROMOTIME crede că piesa „Cea mai Frumoasă” este dedicată unei persoane anume, artistul, fiind un gentleman, susţine că este dedicată tuturor fetelor.


Deşi mulţi s-ar fi aşteptat ca artistul să-şi lanseze noua piesă în stilul popular, cel ce i-a adus de fapt renumele lui Victor, iată că interpretul a decis să își surprindă fanii, optând pentru estradă. „Muzica de estradă este o pasiune recentă, însă muzica populară reprezintă hrana pentru sufletul meu”, a afirmat cântărețul.
Victor Bondari urmează să filmeze videoclip-ul în Grecia, pentru a oferi  piesei o atmosferă mai degajată.
„Sper ca noua mea piesă „Cea mai frumoasă”, să fie pe placul publicului , în dependenţă de feedback, mă voi gândi să lansez o versiune şi în altă limbă, deasemenea, piesa urmează să fie lansată şi în România„, a afirmat artistul pentru redacţia PROMOTIME.

Vezi mai jos premiera piesei „Cea mai frumoasă”.

 

 

Comentarii