SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Victor Zucker: despre succesul și frumusețea femeilor prin ochii bărbaților

13 octombrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Bloggerul și tânărul jurnalist, Victor Zucker, activ și receptiv la viața socială a Republici Moldova, astăzi ne vorbește despre calitățile, succesul și frumusețea femeilor.
  1. Cele cinci calități pe care le apreciez la o femeie – inteligența, punctualitate, simțul umorului, seriozitatea și fidelitate.
  2. Nu le-aș categorisi chiar la extreme, adică „cel mai mult”, dar ce mă deranjează ar fi – naivitatea, mândria, materialismul, dar nu generalizez.
  3. O femeie de succes e cea care nu se lasă pe tânjală, dar muncește împreună cu bărbatul său pentru a obține/construi ceva.
  4. Totul este posibil să ierți, să uiți, însă, dacă ea înșeală, atunci nu mai văd motiv de ce aș fi alături de ea, și, da, am auzit povestea cu – dacă înșeală, înseamnă că tu i-ai dat un motiv. Mult mai simplu să anunți că îți iei rămas bun și, apoi, îți cauți de treabă, nu invers.
  5. Trebuie să existe încredere, stimă și respect reciproc, astfel nu va fi nevoie să faci anumite favoruri, fiindcă totul va fi realizat din/cu plăcere.

Comentarii