SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Victoria Beckham, criticată dur de fani! – (FOTO)

15 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: www.one.ro

MONDENRecent, Harper, fiica Victorie şi a lui David Beckham, a împlinit cinci ani. Totuşi, o imagine publicată de soţia fotbalistului a stârnit isterie printre fani. Cunoscută pentru apariţiile glamour, în ton cu tendinţele actuale ale modei, Harper este considerată o micuţă fashionistă. Iar mama sa a ţinut să-i transmită un mesaj în mediul on-line, însă gestul ei a stârnit isterie printre admiratori.

Imaginea, postată atunci când Harper a împlinit cinci ani, a primit numeroase comentarii negative din partea celor care urmăresc vedeta pe rețeaua de socializare.

Cei mai mulți dintre utilizatorii care au avut reacții defavorabile sunt de părere că nu este firesc ca un copil să fie sărutat pe gură nici de către părinți.

În fotografie, Victoria și fiica sa, Harper, sunt surprinse într-o piscină spectaculoasă, cu vedere la ocean. Gestul de afecțiune dintre mamă și fiică nu a fost însă pe placul unora din cei care o urmăresc pe soția lui David Beckham pe Instagram, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

„Este ciudat să fii sărutat de părinți pe gură”, a scris unul dintre utilizatori.

Foarte mulți copii fac herpes, pentru că părinții lor au obiceiul de a-i săruta pe buze, a comentat un alt fan.

Dar, numeroși useri i-au sărit rapid în apărare vedetei.

De ce cred oamenii că este atât de ciudat ca cineva să-și sărute propriul copil pe buze?, a scris una dintre fanele vedetei.

Iar alta a adăugat: Cred că este ceva ce numai un părinte iubitor poate să înțeleagă. Eu îmi pup fetița de cinci ani pe buze. La mulți ani, micuței tale prințese!

Victoria Beckham, mamă a patru copii, a însoțit fotografia de comentariul în care îi urează fiicei sale o aniversare fericită: La mulți ani! Cu toții te iubim foarte mult. Pupici de la mami„.

Comentarii