SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Victoria Ghecrea are grijă să vă răsfețe! Vizitați-i salonul de frumusețe – (FOTO)

29 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
unnamed-22-Copie

COMERCIALAre grijă de imaginea femeilor care aleg să îi păşească pragul salonului, este fericită că poate aduce zâmbetul pe chipul celor din jurul ei și îşi face meseria cu pasiune. Hairstylista Victoria Ghecrea administrează, de doi ani, salonul de frumusețe care îi poartă numele și are planuri mari pentru viitor.

Realizările n-au venit așa, deodată. Activează în industria frumuseții de peste șapte ani, atunci când și-a deschis primul mini-salon la vârsta de doar 19 ani. Îndrăzneață femeie, veți zice. Au urmat numeroare cursuri, traininguri, formări, printre care școala lui Veaceslav Dudenko din Kiev și cea a doamnei Victoria Schimbător, unde a frecventat cursuri de bază. Anul trecut a fost unul extrem de încărcat pentru Victoria Ghecrea, dar, în schimb, unul memorabil, plin de realizări. A avut o expoziție de coafuri fashion, în cadrul unui eveniment în colaborare cu revista „Mireasa”. De asemenea, a participat la concursul „Bitva stilistov” și a ajuns în finală.

unnamed-49

Probabil ați remarcat imaginea deosebită a prezentatorilor semifinaleor Eurovision. Ei bine, printre „vinovați” se află și Victoria Ghecrea, cea care a avut grijă ca Mihaela Cîrnov și Gloria Gorceag să arate impecabil. Ea s-a ocupat de coafuri, iar colega sa, Ecaterina Chiticari, de machiaj.

ON_4179-1024x683

Vă invităm să vă convingeți de profesionalismul Victoriei Ghecrea și al colegelor sale la salonul de pe  bl. Dacia, 5/4. Acolo vă veți simți întotdeauna bine, iar fiecare momement petrecut  acolo va fi un motiv de bucurie.

Contact: 069533146

Comentarii