SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Îți încălzește sufletul! Noua baladă, lansată de Dan Bălan – (VIDEO)

14 decembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu Foto: facebook.com


După ce ieri și-a lansat balada "Placi", astăzi, Dan Bălan vine și cu cel mai nou videoclip pentru aceasta.

Noua capodoperă, marca Dan Bălan, vine să încălzească și cele mai reci suflete, după balada „Despre tine cânt”. Producția video este realizată de regizorul Alan Badoev, cu care artistul a colaborat și pentru videoclipul piesei „Funny Love”.

La 14 octombrie, interpretul a lansat single-ul „Funny love” însoțit de un videoclip incendiar. Artistul a lucrat mai bine de un an la producția piesei, iar toate instrumentele au fost înregistrate live.

Videoclipul reprezintă un mix de modă care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru videoclip și un teren de fotbal), 300 de kilograme de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New York), 13 modele, 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a 4 luni.

“De un an și jumătate nu am lansat nimic. Am stat la Londra și am lucrat în studio la noul material discografic. Îmi place să mă reinventez mereu, așa ca am experimentat mai multe genuri și direcții muzicale, până am ajuns la un rezultat care să mă mulțumească. Așa a luat naștere ‘Funny love’”, a explicat cântărețul.

Comentarii