SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Videoclip interzis prin decizia justiţiei din Liban – (VIDEO)

6 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: digi24.ro Foto: facebook.com
YXNoPTI4YzY0NzVkYTVhNzc4OTU1MDRkNTYxZmRjYjJiZjZm.thumb

MONDENMinisterul Justiției din Liban a interzis difuzarea unui videoclip al cântăreței pop libaneze, Mirian Klink, considerându-l indecent și a avertizat că cine nu va respecta această decizie este pasibil de o amendă de 50 de milioane de lire libaneze (33.000 de dolari), relatează EFE, citată de Agerpres.

Într-un comunicat, justiția libaneză a semnalat că a luat decizia după consultarea miniştrilor justiției și informării, Salim Jreissati și Melhem Riachi, având în vedere că videoclipul lansează un mesaj „cu caracter sexual care aduce atingere obiceiurilor tradiționale printr-un comportament aparent infantil’.

Se adresează de asemenea un apel platformelor de pe Internet, precum YouTube, să-l retragă de la difuzare, altminteri vor fi nevoite să plătească amenda.

În Liban, numeroși cântăreți rivalizează pe rețelele de socializare pentru a-și atrage simpatizanți, nu doar prin talentul lor, ci și prin aparițiile lor îndrăznețe.

Klink, care în videoclipul interzis apare alături de cântărețul Yad Jalife, a devenit cunoscută ca model, ea defilând inclusiv pentru prestigiosul creator de modă libanez Elie Saab.

Vedeta a fost aleasă fi una dintre cele mai frumoase și controversate femei din Liban.

Redacția noastră a ales un video, unde interpreta, la fel de excentric și sexy dansează.

 The MidnightPapers wise ones have been using our services to gain jobs of different types

Comentarii