SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Viitoarele iPhone-uri ar putea avea camere duble pe spate

29 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: playtech.ro


Chiar dacă cei de la Apple folosesc camere foto de 8MP de la iPhone 4S încoace, asta nu înseamnă că gigantul nu a făcut experimente în ceea ce privește senzorii de pe telefoane.

iPhone 6 Plus are una dintre cele mai bune camere foto care pot fi găsite la ora actuală pe un smartphone, iar acesta nu este un caz izolat. Abia de vreo doi ani putem vorbi despre competitori serioși de la alți producători când vine vorba despre fotografiile reușite. LG G4 și Galaxy S6 chiar au reușit să depășească gadgetul Apple cu senzorii extraordinari, așa că nu e de mirare că gigantul din Cupertino analizează toate opțiunile pe care le are pentru a reveni pe prima poziție.
Altek este compania responsabilă pentru camerele duble folosite de HTC, iar Xiaru Wen, CEO-ul companiei, a declarat că Apple experimentează de trei ani cu această tehnologie pe iPhone-uri. Americanii nu ar fi reușit să implementeze această funcționalitate din cauza unor probleme tehnice, dar și din neputința furnizorilor de a produce suficient de multe camere de acest tip.
Vestea bună este că Apple ar fi reușit să depășească aceste obstacole. De curând, a cumpărat compania LinX, pentru a-i rezolva problemele tehnice, iar parteneriatul cu cei de la Largan va asigura o producție la scară largă a camerelor.

Comentarii