SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vin Diesel are cu ce se mândri. A ieșit la cină cu Hania, fiica lui de 7 ani

30 noiembrie, 2015 Autor: Dan Maxim Sursa: stirileprotv.ro


Vin Diesel a fost surprins împreună cu fiica sa, Hania, în Beverly Hills, în timp ce se duceau să cineze la un restaurant de lux.

Vin Diesel, în vârstă de 48 de ani, are cu ce se mândri. Fiica lui, Hania în vârstă de 7 ani, se transformă într-o fetiță superbă. Nu doar frumoasă, dar și elegantă, Hania impresionează deja cu alegerile ei vestimentare: îmbrăcată într-o fustiță aurie, ghete negre și o geacă de piele. Micuța are deja talente de trendsetter pentru când va crește.

Între timp, Vin Diesel se bucură de lansarea noului său film în cinematografe, „The Last Witch Hunter„, care a fost cel mai urmărit film la debut în România.

Vin Diesel joacă rolul unui vânător de vrăjitoare blestemat să fie nemuritor și care își petrece veșnicia ucigând demoni și ducând dorul familiei pierdute. Filmările au avut loc după moartea partenerului său din „Furios și iute”, Paul Walker, iar Diesel s-a regăsit în personaj.

Lumea modernă ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela că vrăjitoarele trăiesc încă printre noi, sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gând să dezlănuiție asupra lumi Moartea Neagră și să lichideze rasa umană pentru totdeauna.

Armate întregi de vânătoare s-au luptat cu acești inamici nefirești timp de secole, printre ei și Kaulder, un războinic viteaz care, cu multă vreme în urmă a căsăpit-o pe Regina Vrăjitoare, decimândui-i toți discipolii pe parcurs. În clipa morții, regina l-a blestemant pe Kaulder cu nemurirea, separându-l pentru totdeauna de iubita lui soție și de fiica lui.

În zilele noastre, Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare care mai e în viață și are în spate o veșnicie de când vânează vrăjitoare solitare. Tot de o veșnicie îi e dor și de familia lui. Însă, fără știrea lui Kaulder, Regina Vrăjitoare e readusă la viață și acum caută să se răzbune pe cel care a ucis-o, declanșând o bătălie legendară care va hotărî soarta omenirii.

Comentarii