SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vino la închiderea Festivalului de Muzică Clasică „Moldo Crescendo”!

5 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Foto: facebook.com/moldocrescendofestival


Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru week-end, îți sugerăm să participi mâine la închiderea Festivalului de Muzică Clasică „Moldo Crescendo”. Concertul va avea loc la Castelul Mimi, din satul Bulboaca, astfel vizitatorii vor putea savura vinurile şi admira Castelul.

Doritorii pot participa la o licitaţie caritabilă, unde pot achiziţiona picturile tinerilor artişti moldoveni. Concertul începe la ora 19:00, iar spectatorii vor putea audia lucrări de Bach, Enescu, Mendelssohn ș.a.

 

Festivalul de Muzică Clasică „Moldo Crescendo” este la a doua ediție şi a fost iniţiat de un grup de tineri muzicieni din diasporă. În acest an, concertele au avut loc în edificii de importanță istorică și arhitecturală din țară: Muzeul Zemstvei, Conacul Ciolac-Malski din Bahmut şi Muzeul de Artă al Moldovei.

Impresionantul Castel din Bulboaca este într-un amplu și ambițios proces de reconstrucție, care a început în anul 2011. La originea acestuia este o personalitate măreaţă a timpurilor – Constantin MIMI – ultimul guvernator al Basarabiei. Deschiderea oficială a Castelului va fi pe 17 septembrie.

Comentarii