SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vision Mercedes-Maybach 6, concept revoluționar al unui coupe de lux – (FOTO, VIDEO)

21 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: Facebook.com Foto: www.google.com

AUTOGermanii de la Mercedes-Benz prezintă în acest an la exclusivistul concurs de eleganţă de la Pebble Beach conceptul unui viitor coupe de lux Mercedes-Maybach. Vision Mercedes-Maybach 6 are propulsie electrică şi poate parcurge peste 500 km cu o singură încărcare.

Designul futurist și clasic totodată, luxul orbitor din habitaclu, dar și tehnologia de vârf pusă la dispoziția șoferului sunt doar câteva dintre atuurile cu care noul concept Mercedes stârnește interesul celor cu buget demn de un șeic arab. În plus, grație unui sistem electric de propulsie, vehiculul cu o lungime de 5,7 metri se deplasează în liniște deplină fără a polua mediul.

Conform primelor informații, conceptul are dimensiuni considerabile: 5.700 mm lungime, 2.100 mm lățime și 1.328 mm înălțime, iar propulsia 100% electrică generează nu mai puțin de 570 CP. Grație acestui ultim detaliu, dar și unei aerodinamici de top Vision Mercedes-Maybach 6 accelerează până la 100 km/h în mai puțin de patru secunde.

 

Conceptul a fost dezvăluit publicului la Monterey Car Festival între 16 și 21 august, eveniment care are ca punct culminant Pebble Beach Concours D’Elégance. Ulterior, vehiculul va fi prezentat și la expoziția auto de la Paris, de la finalul lui septembrie.

 

Comentarii