SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vitalie Postolache, despre frumuseţea şi succesul femeilor în ochii bărbaţilor

2 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai de succes avocaţi din Moldova, Vitalie Postolache este un bărbat enigmatic. Consideră că lângă un bărbat de succes, trebuie să existe şi o femeie frumoasă la chip şi suflet, dar şi de succes. Răspunsurile la chestionarul „Femei VS Bărbați” le aveți mai jos.

Ce calităţi apreciezi la o femeie?

Feminitatea, inteligenţa, frumuseţea. Îmi plac femeile care lucrează asupra lor, care se dezvoltă spiritual, cât şi intelectual. Îmi plac femeile gospodine, active, care citesc şi călătoresc.

Ce te deranjează cel mai mult la o femeie?

Mă deranjează materialismul excesiv. În general, toate femeile sunt materialiste, unele mai puţin, altele mai mult, dar unele prea exagerat. Nu-mi plac femeile care văd în bărbat doar un portmoneu, dar nu şi o personalitate, ele apreciază doar banii, ele se limitează doar la nişte chestii banale, dar o relaţie bazată pe bani la un moment dat se poate distruge.

Cum arată o femeie de succes?

Cred că o femeie de succes, este femeia care are o energetică bună. Poate o femeie la aspect fizic nu este prea atrăgătoare, dar are o energie pozitivă şi nu încetează să o transmită celor din jur. Femeia de succes este cea care lucrează asupra dezvoltării personale.

Ce nu ai putea ierta niciodată unei femei?

Nu aş ierta trădarea, eu iubesc fidelitatea.

Ce şi cât ai putea sacrifica de dragul unei femei?

Dacă femeia mă iubeşte cu adevărat, merită orice sacrificiu.

Comentarii