SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vladimir Putin, într-o relație cu o fostă finalistă Miss Rusia? – (FOTO)

3 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: click.ro Foto: dailymail.co.uk

MONDENAcum doi ani apărea pe pagina de calendar în dreptul lunii aprilie, în ceea ce era cadoul studenților de la Universitatea din Moscova pentru Vladimir Putin, cu ocazia zilei lui de naștere. Zilele acestea a ajuns să fie noua presupusă cucerire de pe lista liderului de la Kremlin.

Alisa Kharcheva, de 23 de ani, a stârnit controverse după ce și-a cumpărat un apartament scump într-unul dintre cele mai selecte cartiere din capitala Rusiei, anunță Daily Mail, citat de click.ro. Nimic atât de surprinzător până aici, doar nu o fi prima care ajunge să locuiască acolo. Ceea ce o leagă de președintele rus este faptul că cel implicat în vânzarea și cumpărarea apartamentului cu pricina este unul dintre apropiații lui Putin, cel care a ajutat-o și pe Alina Kabaeva, campioană olimpică, una dintre presupusele iubite ale liderului Rusiei, pe bunica și sora acesteia, dar și pe fiica lui.

amanta1

Alisa nu este la prima „legătură” cu Putin. După ce a pozat pentru calendarul studențesc, frumoasa brunetă a publicat un articol pe blog, în care îi oferă cadou președintelui o pisică neagră. Laudele ei la adresa șefului de la Kremlin, pe care îl consideră un bărbat puternic și liderul perfect al țării, nu au întârziat să apară în textul respectiv.

Întrebată de presă de unde a avut bani pentru achiziționarea apartamentului, Alisa le-a spus că a fost cumpărat cu ipotecă și că întrebările care o leagă de Putin sunt pur și simplu stupide.

Comentarii