SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

VOX : „Ce fac artiștii autohtoni pe timp de ploaie?”

3 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat

EXCLUSIVUneori vremea de afară influențează starea spirituală a omului. Unii au odispoziție mai bună de lucru, alții mai puțin.

Totuși, ploaia și vremea nefavorabilă de afară nu îi împiedică pe artiștii noștri să lucreze și să-și dezvolte activitățile. Echipa PROMOTIME a organizat un vox, iar la întrebarea „ Ce fac artiștii autohtoni pe timp de ploaie?” am primit diverse răspunsuri. Unii mai activi, alții mai puțin, dar oricum fiecare este ocupat.

Nelly Ciobanu lucrează chiar și dacă afară toarnă cu găleata : „ Eu personal azi sunt ocupată toată ziua, chiar acum merg la repetiții cu cei de la Voltaj. Pentru mine nu contează că plouă sau e soare afară, eu lucrez mereu.”

Același lucru ni l-a spus și Adrian Ursu : „Azi sunt ocupat în studioul de înregistrări, fie afară sau în interior eu oricum sunt ocupat. La moment lucrez la un proiect, care se numește Vreau o minune. Tot efortul îl depun în acest proiect.”

Natalia Gordienco are grijă de silueta ei : „ Am azi antrenamente la sală, este vară, iar costumele de baie mă așteaptă. Dar mi s-a întămplat să cânt pe ploaie cu umbrela în mână, în orice caz artiștii activi nu se odihnesc în zilele ploioase.”

La fel ca Natalia, Diana Grigor se străduie să fie în formă : „ Chiar acum merg la sala de sport, iar apoi plec la salon pentru aranjare, pentru că diseară sunt invitată la un eveniment, de aceea trebuie să arăt bine, indiferent că afară plouă, dar tare aș vrea să se oprească ploaia. ”

Samir Loghin azi se odihnește : „ Ieri am avut careva antrenamente, astăzi stau acasă, mă odihnesc, ascult muzică și aștept să se oprească ploaia.”

Comentarii