SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Vrăjile bisturiului

19 ianuarie, 2015 Autor: Silvia Petrov Sursa: libertatea.ro


Operațiile estetice demult nu mai uimesc pe nimeni. Mirare, pentru unii mai mult, pentru alții mai puțin este faptul că bărbații, și mai ales cei celebri, apelează la bisturiu pentru a retuşa greşelile Mamei Natură sau pentru a păcăli trecerea timpului.

 

Dr. Elena Marincea, medicul care a pus primele silicoane în România, a spus jurnaliștilor de la Libertatea, ce vedete masculine par să fi suferit diverse intervenţii chirurgicale.

 

Tudor Chirilă şi-a operat urechile

Solistul trupei Vama, Tudor Chirilă pare genul de “băiat rău”, un rocker care nu dă doi bani pe înfăţişare, dar… surpriză, îi pasă cum arată.

Comparând fotografii mai vechi cu unele mai recente ale juratului de la “Vocea României”, dr. Elena Marincea a dat verdictul: a trecut sigur pe la estetician. “Urechile cu siguranţă au suferit nişte modificări, pare o intervenţie chirurgicală de otoplastie”, crede medicul.

Şi dacă tot a luat-o pe drumul acesta, specialistul mai are o recomandare pentru el: “Nasul are semne de traumatisme anterioare. Probabil că are probleme de respiraţie, din cauza deviaţiei de sept. Ar avea nevoie de o operaţie de rinoplastie”.

 Dan Bittman, implant de păr reuşit

Craiul rockului românesc, Dan Bittman, deși cărunt, şi-a păstrat și până acum la cei 52 de ani, o parte din farmec, nu fără puțin efort însă.

Dr. Marincea este ferm convinsă că solistului trupei Holograf i s-a făcut un implant de păr. Pentru a scăpa de chelie, artistul a mers la o clinică din Turcia și ar fi plătit patru mii de euro. O dovadă sunt, pozele vechi.

Cătălin Botezatu îşi injectează botox, acid hialuronic şi… sânge

Creatorul de modă român, în vârstă de 48 de ani, Cătălin Botezatu le face concurenţă serioasă femeilor la cât de mult se îngrijeşte. Fiind obsedat de felul cum arată, Cătălin Botezatu și-a obținut tenul fin, prin terapiile injectabile și nu prin bisturiu.

“Are o faţă cu trăsături frumoase şi regulate, care se vede că este întreţinută de tratamente cosmetice, cu botox, acid hialuronic şi terapia-vampir. I-aş recomanda însă să renunţe la şedinţele de bronzare, pentru că-i îmbătrânesc tenul, spune Dr. Elena Marincea.

 

Ei au recunoscut că şi-au pus păr

Designerul român, Răzvan Ciobanu,  interpretul, Mihai Trăistariu şi prezentatorul TV, Cătălin Măruţă se numără printre vedetele masculine care nu au ţinut secret faptul că şi-au făcut implant de păr.

 

În urma consumului de droguri, se pare că Răzvan Ciobanu își cam pierduse din podoaba capilară, dar și din tinerețe. Așa că a apelat la diverse intervenții pentru a-și recăpăta frumusețea de odinioară. Pe lângă faptul că și-a implantat păr, creatorul de modă a recunoscut că i s-au “şters” cearcănele, injectându-i acid hialuronic, iar fruntea și pomeții i-a “întinerit” cu botox. Designerul de 39 de ani a declarat că face frecvent terapii anti-îmbătrânire, dar nu pentru că vrea să pară mai tânăr decât este, ci fiindcă vrea să arate decent pentru vârsta lui.

 

Complexat de chelia sa, Mihai Trăistariu a suferit în 2013 a doua procedură de implant de păr. Intervenția a avut loc în Turcia, după ce prima, realizată în România, s-a soldat cu eșec. Trăistariu și-a implantat 3000 de grefe gratis, emisiunea “Happy Hour” a suportat costurile.

 

Cătălin Măruță a prezentat în emisiunea sa numeroase cazuri ale unor bărbați din showbiz-ul românesc, care au apelat la implantul de păr. Măruță nu a stat mult pe gânduri și le-a urmat exemplul.

„Nu e mare lucru. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, a povestit Măruță anul trecut în cadrul unei emisiuni TV.

 

Smiley şi Horia Brenciu au nevoie de retuşuri

De ochiul critic al specialistei n-au scăpat nici Smiley și Horia Brenciu. Cei doi cântăreţi şi juraţi – primul la “Vocea României”, celălalt la “X Factor” – nu au apelat la bisturiu, dar ar trebui s-o facă.

“Horia Brenciu este un bărbat plin de farmec şi cu trăsături frumoase, însă ar trebui să-şi supravegheze cu mare atenţie greutatea, pentru că are deja câteva kilograme în plus. Mai observ că are tendinţa de a forma piele în exces la nivelul pleoapei superioare, ceea ce înseamnă că va avea nevoie de o blefaroplastie. Îi recomand şi injecţiile cu botox pentru ridurile de pe frunte”, a concluzionat dr. Marincea.

Și Smiley ar avea nevoie de unele intervenții, în opinia specialistei. “Este un personaj extrem de simpatic, cu ochi frumoşi şi alură sportivă, însă cu un nas mare şi coroiat şi, cel mai probabil, cu o deviaţie de sept. Din cauza nasului, buza superioară pare subţire şi scurtă. I-aş recomanda o rinoplastie, i-ar îmbunătăţi imaginea”.

 

Comentarii