SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Winnie Harlow: povestea ce a inspirat femeile din toată lumea – (FOTO)

27 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos

MONDENWinnie Harlow este un model de origine canadiană, descoperit de către renumită Tyra Banks, pe contul de Instagram. Acesta a fost pasul care a dus-o direct în concursul „America’s Next Top Model”.

Aceasta este cunoscută şi pentru faptul că suferă de vitiligo, o boală dermatologică depistată de la vârstă de 4 ani. În copilărie a fost victima discriminării. Iar, din cauza hărţuirilor verbale, a trebuit să schimbe foarte des şcolile şi chiar să renunţe la liceu, după care a avut multe gânduri suicidale. Şansa unei cariere în modă a salvat-o, după concurs reuşind să fie imaginea unor brand-uri de succes.

 


În 2011, aceasta a postat pe contul personal de YouTube un material video denumit: „Vitiligo – o boală de piele, nu o schimbare de viaţă”. Ea a vorbit despre ce implică boala, cum a trecut peste această veste și cum i-a schimbat viaţă. De asemenea, filmulețul a reprezentat un suport pentru cei care suferă de această maladie, sau au o persoană dragă cu afecţiunea în cauză.

În 2015, Winnie Harlow a vorbit în cadrul summit-ului „Woman în the world”, unde a luat premiul pentru exemplul personal.

Această poveste de viaţă este o inspiraţie pentru toate femeile, demonstrând că frumuseţea nu constă în perfecţiune, şi că persoană în cauza poate decide dacă se lasă doborâtă de o problema. Pentru Winnie Harlow, coşmarul din copilărie s-a transformat într-o viaţă echilibrată, frumoasă, în care priveşte cu optimism ceea ce o înconjoară, şi mai mult decât atât, a devenit o sursă de inspiraţie pentru oameni.

Comentarii