SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Xenia Deli este unica soție al lui Ossama Fathi Rabah Al-Sharif – (FOTO)

13 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat

EXCLUSIVTânăra soție, Xenia Deli, se simte bine alături de proaspătul ei soț. După nuntă, noua familie a reușit să-și facă timp pentru călătorii și a vizitat deja câteva state de pe bătrânul continent.

Elveția, Franța și Portugalia sunt țările unde au reușit să călătorească soții zilele trecute. Alături le-a fost întreaga familie, inclusiv verișoara Xeniei, Karina Deli, pe care o consideră mai mult decât o soră. 

 

Speculațiile despre viața de familie a Xeniei continuă să apară în presa moldovenească. Bârfitorii spun că soțul fotomodelei ar avea o mulțime de soții, dar, potrivit verișoarei, Xenia este unica soție al lui Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. 

Solicitată de PROMOTIME, Karina Deli a declarat: „Ossama are o singură soție și aceasta este Xenia. Pentru a pune punct speculațiilor din presă, trebuie să ne amintim că trăim în secolul 21. Iar verișoara mea niciodată nu ar accepta să fie a doua, a treia sau chiar a 101-a soție. Pentru soțul ei, nu există alte femei – nici pe hârtie și nici în inimă”.

Se pare că dintre toate imobilele pe care le deține Ossama, preferatul Xeniei este cel din Geneva. Acest lucru ne-a fost confirmatde Karina: „Casa din Elveția este una din locuințele soțului Xeniei și una din preferatele ei, unde ei îi place să-și petreacă o bună parte din timpul liber”. Verișoara a mai declarat că „tatăl Xeniei adoră să-și viziteze fiica atunci când acesta se află în casa ei din Geneva”.

 

Comentarii