SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Yanka vrea să audă minciuni! „Tell Me Lies” este noua sa piesă – (FOTO, VIDEO)

7 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
f4c87442-0524-4322-93b3-90b820ad91f0


Yanka, artista din România care este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese – „My Heart Is Gone“, semnată Vanotek, dar și „Skip a Little Love“ lansează „Tell Me Lies”.

Melodia a fost compusă de Yanka şi M&A Music.

„Simt că „Tell Me Lies” nu este doar povestea mea. Este şi povestea ta. Este momentul acela în care ţi-ai dorit cu tot sufletul să fii minţit pentru că realitatea separării de un om pe care îl iubeşti este prea greu de acceptat…..e ca şi cum simţi că se rupe o bucată din tine atunci când iubirea aia a fost la un moment dat un tot”, a spus Yanka.

Videoclipul a fost filmat în regia lui SAN (Anton Sandu), producător Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu şi Yanka.

Povestea acestui clip este simplă: doi oameni care se iubesc, dar care nu se pot iubi pentru că aparţin a două Universuri diferite. Toate personajele din clip sunt sentimentele artistei: pasiune, poftă, tentanţii, încrâncenare, respingere.

Yanka s-a remarcat la ediţia din 2014 din cadrul celui mai vizionat show de talente „Vocea României”, unde s-a aflat în echipa lui Tudor Chirilă, iar anul acesta, susţinută de Global Records, a lansat single-ul „Jungle”. Mai mult, Yanka a impresionat interpretând piesa Addei – „Nu plânge, Ana”, într-o variantă acustică în limba engleză.

Comentarii