SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Zeci de artiști și persoane publice de la noi au colaborat la realizarea unui clip social

3 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: youtube.com Foto: unimedia.info


Organizația obștească „Salvați Viața” împreună cu Cristy Rouge au avut o inițiativă inspirată de a crea un clip social. Realizarea filmulețului a implicat participarea mai multor artiști moldoveni, prezentatori tv și persoane publice, iar mesajul acestuia este unul nobil – de a ne ajuta aproapele, de a face lumea mai bună prin gesturi mărunte, dar frumoase.

Ideea proiectului „Răsai peste lume” aparține președintelui și fondatoarei AO „Salvați Viața”, Aliona Bercaci și  interpretei Cristy Rouge. Clipul are menirea de a sensibiliza societatea noastră, îndemnând pe fiecare să aducă un pic de lumină în viețile celor cu probleme de vedere, să nu rămână indiferenți la nevoile celor de lângă noi.

Organizația Obștească „Salvați Viața” a fost fondată în 2010. În 5 ani a reușit să ajute și să salveze sute de copii, a organizat acțiuni de caritate și a acordat asistență necesară familiilor social vulnerabile. Și nu se oprește aici.

Toate lucrurile frumoase sunt realizate de oameni frumoși, astfel, mai mulți prezentatori TV: Lilia Lozan, Eugen Botnaru, Andrei Porubin, Lilia Ojovan, Dmitrii Spivacov, Oxana Olsanskaia, Elena Fetisova, Serghei Abalin, Irina Novicova, Inga Cebotari și Irina Dologan Dmitri Voloșin, Vsevolod Gavrilov și alte nume precum Mihail Țurcan (MC Mike), Dmitri Voloșin, Vsevolod Gavrilov, Olga Bostan și Valeria Cozari, au colaborat pentru realizarea acestui clip.

Melodia pentru clip a fost interpretată de artiștii noștri, care au participat și ei la filmări într-un număr mare: Cristy Rouge, Olea Tira, Natalia Gordienko, Adrian Ursu, Alexandru Manciu, Ionel Istrati, Serj Ialovitski, Cristina Croitoru, Karizma, Katalina Rusu, Dana Markitan, Kornelia Ștefăneț, Mariana Mihăilă, Gloria Gorceag, Aliona Fox, Natan, Pasha Parfeni și Cristina Scarlat.

Comentarii