SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

ZOOM YOUR BUSINESS pe ultima sută de metri! Fii parte din eveniment și vei beneficia de oferte și surprize

15 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: zoomyourbusiness.md Foto: facebook.com

EVENIMENTEÎn 2018 poți întâmpina primăvara cu un eveniment grandios pentru oamenii din mediul de afaceri: ZOOM YOUR BUSINESS.

A mai rămas o zi până la marea conferință care prevede dezvoltarea și creșterea rezultatelor în afaceri. Dacă încă nu te-ai înregistrat, te îndemnăm să o faci. Au rămas doar câteva bilete din categoria OPTIM, cele din categoria VIP și STANDARD, s-au vândut ca pâinea caldă.

 

În plus, organizatorii evenimentului vin și cu o veste bună. Îți poți lua prietenul GRATUIT la eveniment, iar cei care reprezintă o companie vor primi o ofertă corporativă irezistibilă.

Vreţi mai multe detalii? – Click pe link din descriere

Colegi și parteneri venim cu detalii despre Conferință ➡ https://goo.gl/cx8JeF

Posted by Zoom your business on Donnerstag, 28. Dezember 2017

Ce este ZOOM?

Zoom Your Business  fă Zoom pe afacerea ta!

ZOOM este conferința unde participanții vor afla cum viitorul la care visează pentru afacerea sa poate deveni realitate. Pe parcursul unei zile, toți cei prezenți vor asculta și interacționa cu cei mai tari profesioniști din domenii relevante diferitor etape ale dezvoltării unei afaceri, începând cu crearea acesteia și până la extinderea sa.

Organizatorii conferinței sunt Alexandru BordeaAlina Andriuță și Dumitru Talmazan – au invitat în calitate de speakeri pe cei mai respectabili și solicitați specialiști din domeniul afacerilor, atât din țară, cât și de peste hotare.

Speakerii vor împărtăși propria experiență și cunoștințele din domeniu cu publicul.

 

Fii sigur că nu ratezi evenimentul și înregistrează-te acum!

Citiți și De ce toți oamenii care vor să dezvolte afaceri trebuie să vină la ZOOM YOUR BUSINESS: Beneficiile de care vor profita toți participanții

Comentarii